banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Omnipollo Lorelei - mistä näitä orgasmeja tulee?


Panimo: Omnipollo

Maa: Ruotsi Tyyppi: Imperial Porter
Vahvuus: 10,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 5 ) EBU: ??Omnipollo Lorelei - mistä näitä orgasmeja tulee?

Siis voi että kuulkaas! On taas tumma olut. On panimoiden Omnipollo ja Sirenin yhteisolut, jossa messissä oli kotipanija David Starchan. Koko nimeltään nyt kyseessä oleva olut on Omnipollo / Siren / David Strachan Lorelei Maple Coconut Toast Imperial Porter. JA MENNÄÄN!

Sillä oi! Vaikka vaahtoa ei kohoa tämän överimustan oluen pinnalle, tuoksusta tietää taas, että nyt mennään! IHANAAANANANANANANNA! SIIS! Tuokuu tältä. SIIS! Iloinen suklaa, kookos (aika selkeä), espresso, paahde, pähkinä ja makea vanilia täräyttävät sieraimeni solmuun! TÄMÄ ON OLUEN TUOKSU, ainakin meikäläiselle! Uskomaton.

Alkumaku on makean paahteinen, vaahtokarkkimainen, suklainen. Mutta. Mutta. MUTTA! SITTEN TAAS MENNÄÄN! OOOOOOooOoOOooOOoOoooO!!! Housut kostuvat kivasti tästä makujen ilotulituksen aiheuttamasta kiimasta. Siis. SIIS! Kermainen suklaa, paahteinen espresso, iloinen vanilia, varma kookos, selkeä siirappi, mitä sitä muuta ihminen kaipaa oluessaan. Makea on, melkein överi, mutta juuri minunlaiselle herkkusuulle tehty. Öljyisen pehmeä suutuntuma aiheuttaa suuni avautumaan sensuelleihin huokauksiin. Ja oh, roteva alkoholi lämmittää, vähän myös maistuu läpi.

Jälkimaku on pitkän makean paahteisen katkera. Sopiva viimeistely. Upea viimeistely.

Kokonaisuutena heittämällä 5/5. Ei epäilystäkään. Tajutonta. Pöksyt on taas ihan märät. Nämä tämmööset täyteläiset tummat vahvat suklaiset ja vaniliamaiset oluet iskevät täydellisesti kieleni g-pisteeseen. Tämä oli niin upea olut, että minäkin tämmöisenä partaveikkona tirautin tipan silmäkulmasta kun olut loppui.

Tämä Omnipollo (ja totta kai muutkin kollaboraatiossa olevat panimot) on mahdoton. Kun tarkastelee tällä sivustolla Omnipollon tummia olusia, niin meininki on aikas 5/5. On niin hyvä fiilis, että tällä jaksaa loppuviikon heittämällä! Hei hei, ja taas ensimaanantaihin!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä