banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Thornbridge Lukas - tämmöstähän tämä kepeys on


Panimo: Thornbridge

Maa: Englanti Tyyppi: Helles
Vahvuus: 4,2% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 2 + ) EBU: ??Thornbridge Lukas - tämmöstähän tämä kepeys on

Iltamaa! Se on taasen MMM, joten suoraan tuopposen ääreen siis!

Nyt testailen brittiläistä Thornbridge Lukasia, joka on tyyliltään Bavarialainen lager, käytännössä siis vaalea lager. Tämä tyyli ei ole lempparini, mutta panimona Thornbridge lähes on, joten ei muuta kuin hörps!

Ulkoasu on ainaskin nätti; kumpuileva pilvimäinen vaahto kera kevyen utuisen haalean keltaisen oluen värin miellyttää silmää. Vai miellyttääkö, sillä väri on todella haalea (kuva valehtelee).

Tuoksu on perusmaltaisen makea, hieman kukkainen, hyvin lievän sitruksinen. Todella kevyt ja kepeä.

Maku on aluksi raikkaan maltainen, mutta mukaan saadaan onneksi vähän humalaista katkeroa. Heinäviljainen vivahde, mutta on kyllä todella kevyttä ja kepeää. Harmi. Jälkimaussa tulee vielä hitusesti humalan katkeraa purentaa, mutta ei tämä ihan riitä huippusuoritukseen.

Tyylissään kuitenkin ihan mainio, mutta minä haluan olueni maistuvan joltain! Lukas toimisi kuumalla kesäpäivänä mökkilaiturilla juotuna, mutta ei nyt. 2+/5, en yllättynyt.

 

Kas näin pitkästä aikaa kevyt ja vaalea olut. Mutta sydämeni vetää tummiin syvyyksiin, joten ensimaanantaina taas semmosta...Hei.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä