banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Fat Lizard Bikini Top - kuin persikkarintsikka


Panimo: Fat Lizard

Maa: Suomi Tyyppi: Vehnäale
Vahvuus: 4,3% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: 17Fat Lizard Bikini Top - kuin persikkarintsikka

No mikäs se tässä! Ei oo tuima tai tumma, on iloinen ja vaalea! Semmoinen olut maitokaupasta kuin Espoolaisen Fat Lizardin Bikini Top! Ja nyt tarkkana kotikatsomoissa! Kyseessä on tölkkiolut, mutta tämä tölkki on ns. "aroma can", jota käytetään sellaisenaan vähän parempana juoma-astiana. Koko tölkin kansi lähtee irti, joten nytpä kelpaa siemailla sieraimiin niitä tuoksun aromeja.

Vähän lasiin kaadoin, että väri paljastuu, ja paljastuu näköjään olevan samean kullan keltaisen utuinen. Sitten tölkin kimppuun!

Nenään singahtaa raikas sitruuna, vehnä ja persikka. Hyvä.

Maku tarjoilee kielen kantimille tuoksusta tuttua sitruunaa, vehnää, geneeristä hedelmän makeutta, ruohoista humalan puraisua ja minä väitän että persikkaa! UU. Toimii muuten, tulisipa vielä rantakelit niin lähtisin rannalle tätä juomaan ja tiirailemaan naisten rintamamiestalojen näköisiä tekemiä hiekkalinnoja. B-)

Jälkimaussa on humalan purentaa keveysti, mutta jotain kummalista myös. Pöhköä persimonia? Parahultaista päärynää? Penteleen pienrakeista passionhedelmää? Jotain kummallista p-kirjaimella alkavaa, ei kuitenkaan paskaa.

No mutta! Suutuntuma oli mainio, sopivan hiilihappoinen ja silleen. Ja kyllä tämmöinen aroma can toimii mainiosti olutlasin korvikkeena, eihän se sitä voi täysin korvata. Lopussa oli jotain kummallisuutta, mutta muuten näin maitokauppaolutvastaisena henkilönä kohotan rahka-astiaani ja hymisen myhäillen positiivisia matalataajuksisia kurkkumurinoita. 4-/5, tätä ostan lisää!

 

Näin! Ja join! Ja juon taas ensimaanantaina!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä