banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Original Ritterguts Gose - mineraalinen ja toimiva


Panimo: Brauerei Reichenbrand

Maa: Saksa Tyyppi: Gose
Vahvuus: 4,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Original Ritterguts Gose - mineraalinen ja toimiva

Jälleen toivootan, jälleen toivooootan! Hyvää maanantaita.

Saksa. Se on valtio. Gose. Se on oluttyyli. Nämä yhdessä muodotuvat Original Ritterguts Goseksi! Goset ovat yleisesti kevytprosenttisia happamia, ja ehkä joskus suolaisiakin, lambicmaisia olusia. Katsotaan kuinka käy.

Vaahtoa on paksulti tämän hieman utuisen tumman oljen keltaisen värisen oluen pinnalla. Hyvä.

Tuoksu on aluksi JAHAS yllättävänkin happaman hedelmäinen! Tuoksun silmukoista löytyy mukavaa hiivapöhinää, maltaista marjaa ja pirtsakkaa sitruunaa. Kesäfiiliksiä irtoaa tuoksusta.

Maku on aluksi OHOPS melkeinpä tujakan hapan! Nyt maun meininki tarjoaa vehnäboogieta, metsämarjaa, vanhaa kunnon vihreää omenaa sekä jännästi suolaa ja korianteria. Vähän tulee fiilis kuin graniittia nuolisi, mutta silleen hyvällä tavalla.

Jälkimaku on aluksi.... ja lopuksi.... No voi. Vaisu, kevyen happama viimeistely.

Sopivan poreileva suutuntuma ja mukava, aluksi jopa tujakka happamuus kättelevät keskenään ja tekevät hyvän diilin. Tätä juodessa tulee mukava olo, mutta harmittavasti vaisu viimeistely jää harmittamaan. Mutta on hyvää olutta! 4-/5!

 

Nonni! Taas katsellaan tilannetta maanantaina ja ihmetellään olusia taas silloinkin! Ja juodaan ne myös!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä