banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Anderson's Hannibal Bourbon BA - pelottava finaali bossi


Panimo: Anderson's Craft Beer

Maa: Viro Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 10,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: ??Anderson's Hannibal Bourbon BA - pelottava finaali bossi

Maanantaita!

Vielä ollaan Halloweenin jälkilöylyissä. Nyt tässä on ollut alla peräkkäin Anderson's Craft Beerin olusia (aiemmat siis tämä ja tämä), ja nyt tulee finaali tälle saagalle, nyt hörpötellään Anderson's Hannibal Bourbon BA, bourbon-tynnyrikypsytetty 10,5-volttinen. Voi pojat.

Ulkonäkö on kyllä prikulleen aikas sama, eli ohut beige vaahto ja pimeän metsän musta väri.

Tuoksu on AAAAHAHHAHA. Jaa elikäs juu. Bourbon-tynnyri iskee sierainkarvoihin hanakasti. Todella hanakasti muuten iskeekin, meinaa vähän peittää alleen tumman suklaan ja paahdetun kahvin. Tuoksuu jokseenkin vahvalta, eli tuoksun perusteella voisi päätellä tämän olevan sielun pohjamudissa ja munaskuukkeleissa tuntuva olut. Mutta maistetaan nyt ensin.

Tuoksun linjoilla mennään maussa, mutta positiivisesti ei niin räväkkäänä. Maussa tulee paremmin esiin tumma sukulaati ja kahvi sekä ruisleipä, mutta kylläpä se bourbon siellä kuulkaa on ja kuiskuttelee! Alkoholi hitusesti maistuu, mutta todella vähän ettei oikeastaan haittaa. Suutuntuma on liukkaan öljyinen. Hmm. Karamellin taikka vanilian iloa ja tanssahtelua ei tästä oluesta kyllä löydä.

Jälkimaku on pitkä, lämmittävän, katkeran paahteinen ja selvän tynnyribourbonmainen. Erittäin asiallinen viimeistely.

Aikasmoinen juu! Sopii erittäin jämäkästi pimeisiin syysiltoihin kuin mörkö Muumitalon terassille. (töttö röö tö) Erittäin vahva ja, taaskin mainitakseni, asiallinen olut. Mielestäni paras näistä kolmesta Hannibaalista. Kyllä se on siltikin "vain" 4+/5, makeutta kaipaan suuhuni, mutta onhan tämä nyt jatkossakin ostamisen arvoista!

 

Näin on synkistelut synkistelty! Ensimaanantaina jotain ei-mustaa!

 

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä